dodsbo-scaled

Dödsbo

Sälja dödsbo? Vi hjälper dig med hela processen!

Vi vet att det inte alltid är enkelt att veta var man ska börja när det gäller att sälja ett dödsbo. Därför finns vi här för dig genom hela processen eller med de delar som du önskar ha hjälp med.

Det som är viktigt att veta är att oavsett om du bestämmer dig för att sälja genom oss eller inte, så erbjuder vi alltid en kostnadsfri hemvärdering där vi tillsammans går igenom allting. Hos oss kan du sälja allt från enstaka föremål till hela hem. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan idag!

Hur säljer man ett dödsbo?

Vi gör processen enkel och har alltid dig i fokus. Börja med att kontakta oss på Södermanlands Auktionsverk. Om du bor i Katrineholm, Flen, Vingåker, Södertälje, Strängnäs, Västerås, Köping, Örebro, Finspång, Askersund, Norrköping eller Nyköping kan vi även komma på ett kostnadsfritt hembesök.

Värdering av dödsbo

För de flesta är försäljning av ett dödsbo en händelse som sker få gånger i livet. Vi gör det varje dag. Vi har lång erfarenhet av att värdera dödsbon, och står gärna som din trygga axel att luta dig emot genom hela processen. Vårt fokus är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Om du önskar, erbjuder vi även en helhetslösning där vi ordnar med transport och städning. Allt efter dina önskemål.

Försäljning av dödsbo

Istället för att köpa ditt dödsbo säljer vi det åt dig. På så vis är du garanterad att vårt intresse är detsamma som ditt – att sälja ditt dödsbo till bästa pris. Hur processen ska gå till bestämmer givetvis du. Vissa vill ha hjälp med värdering och eventuell försäljning. Andra föredrar att vi tar hand om hela hemmet. Vad du än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjligt för er.

Kontakta oss

Är det något du funderar över eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Vi hjälper dig gärna vidare och berättar mer. Kontakta oss via telefon 073-515 72 00, mejl info@sormlandsauktionsverk.se eller fyll i värderingsformuläret.